Thursday, August 23, 2012

sunday and a bit tuesday

SUNDAY 
For Sunday lunch we (me and Leonka) went to Vendetta for pizza (I think the best pizza in my town). We were celebrating my birthday day yet, a bit late. She gave very nice T-shirt, shampoo and earrings to me. Thank you. After lunch we just went to enjoy our evening town.

Na nedělní oběd jsme si s Leonkou zašly do Vendetty na pizzu (myslím, že tam dělají nejlepší v našem městě). Byly jsme tam ještě oslavit mé narozeniny, trochu opožděně. Dala mi krásný dárek - naušnice, šampon a krásné tričko. Děkuji ti! Po pozdním obědě jsme šly procházet naším podvečerním městem.

 OUTFIT FROM SUNDAY EVENING
T-shirt, shorts, handbag, flower H&M/ purse MANGO/ shoes CCC/ bracelet Bijou Brigitte

TUESDAY 
There are two pics from Tuesday and one more from Sunday, I think you will know, which one is from Sunday (top left one).
For Tuesday dinner we (my and mom) went to sweet dinner to "Potrefena Husa" (one of the best restaurant in my country). And then I went out with my friend.

Tady méte dva obrázky z úterka a jeden další z neděle, myslím, že poznáte, který z nich je z neděle, podle oblečení (obrázek vlevo nahoře).
Na úterní sladkou večeři jsem si s mamkou zašla do Potrefené Husy (myslím, že je to jedna z nejlepších restaurací v ČR). A po večeři jsme šla ven s kamarádem.

How did you spend your last weeks of holidays? Jak vy trávíte své poslední týdny prázdnin?

1 comment:

  1. Pizza vypadá hodně dobře :) A Vám to holky moc sluší :)

    ReplyDelete