Wednesday, August 22, 2012

friday & saturday

FRIDAY NIGHT
Friday night was in one word awesome!!! At first I went with Natali to Lounge café (one bar and café in my town). Then we met with my one friend and together slept over in my flat (actually we didn't sleep on Friday night, we were talking and watching movies). After this night without sleep we went to breakfast (coffee) to McDonald's.

Páteční noc byla jedním slovem úžasná!!! Nejdříve jsme s Natálkou zašly do Lounge café (jeden bar/kavárna tady u nás ve městě). Potom jsme si daly společně sraz s kamarádem a společně u nás přespali (vlastně jsme celou noc nespali, povídali a koukali na filmy). Po této noci beze spánku jsme šli na snídani (kafe) do McDonalda.

SATURDAY NIGHT
On Saturday evening I went with my dad to Citro (one restaurant in my town). To light dinner I ordered one tasty salad with mozzarella and bread. It was nice evening with him. 
 In the night i was watching one film - Project X - I recommend this film to you. It's very funny movie.

V sobotní večer jsme šla s taťkou na večeři do Citra (jedna dobrá restaurace tady u nás). K lehké večeři jsem si dala velice dobrý salát, s mozzarellou a opečenými bagetkami. Byl to hezký večer.
V noci jsem se potom dívala na jeden film - Projekt X - který bych vám chtela doporučit. Byl velice vtipný a tak trochu jako realita:D.

No comments:

Post a Comment