Wednesday, October 24, 2012

dancing: lesson 7: first part

This dancing post I divided to two parts, because I have plenty of photos and it's to much pics for only one post. First part is outfit + one special photo (first one) and 2nd part will be about dancing "diary" + one animation.
For last dancing I chose this white dress from Pull & Bear, which Lucy lent me. I love them and I think that I am a bit like a princess, when I wear them. I combined them with brown shoes and brown nylons. Looks it good? I think yes, what is your opinion :)?

Tento článek o tanečních jsem rozdělila na dvě části, protože mám hodně fotek a je jich moc na jeden článek. První částí je outfit + jedná trochu pracnější fotka (ta prvné) a druhou bude jakoby "diary" z tanečních + jedna animace.
Pro tyto tanční (tohle pondělí) jsem zvolila šaty z Pull & Bear, které mi Lucka vypůjčila. Strašně se mi líbí a myslím, že v nich vypadám trochu jako princezna. Zkombinovala jsem je s hnědými boty a hnědými silonky. Vypadá to dobře? Já myslím, že ano, jaký ej váš názor :)?

Shoes - H&M/ dress - Pull & Bear

7 comments:

  1. Moc Ti to sluší. Vypadáš přímo andělsky:-)

    ReplyDelete
  2. Tvor bez hlavy :DD. Ty šatičky jsou krásné:))

    ReplyDelete
  3. AHOJKY, mám pro Tebe nabídku se zúčasnit GIVEAWAY o suprové kosmetické ceny. Soutěží se u mně na blogu
    - http://handbagforladies.blogspot.cz/2012/10/big-smile-giveaway.html
    Třeba si ráda zasoutěžíš a zkusíš své štěstí! :-) BUDU SE MOC TĚŠIT NA TVOJI ÚČAST! :);)

    ReplyDelete
  4. krásne šatičky

    pozývam ťa na giveaway, poteším sa ak sa zastavíš

    http://littlecurlykate.blogspot.sk/2012/10/giveaway-c-3-freeman-maska-naramky.html

    ReplyDelete
  5. ty šaty jsou moc pěkný!a co se týká bot - nepadají ti při tanci z nohy? já jsem vždycky měla radši na tancování nějaký s páskem okolo kotníku :)

    ReplyDelete