Tuesday, April 10, 2012

I NEED MORE TIME

After 4 hours spend rewriting history to my mac I don't have power to study it and I rather wake up earlier and learn history in the morning. And I don't have power to think about article too. So I am sorry, but tomorrow I will publish article, I promise. Probably about face mask from H&M and I will go there so that I will be able to give you news:))
Otherwise I am sitting in front my MacBook and I am waiting to Gossip Girl s05e19 will be downloaded, I hope that this episode will be more interesting than e18.  To all of this I am playing songs from BURBERRY autumn/winter 2012 "fashion show" and from Gossip.

Po 4 hodinách ztrávených nad dějepisem jen a pouze přepisováním poznámek už prostě nemám sílu se to učit a tak raději vstanu zítra. A nemám ani sílu přemýšlet nad článkem na blog, tak se omlouvám, ale zítra publikuji článek. Nejspíše o pleťových maskách z H&M a zajdu se tam i podívat, abych podala nové zprávy:)). Jinak sedím u macbooku a čekám až se mi stáhne Gossip Girl s05e19, doufám, že bude zajímavější, než e18. K tomu všemu mi hrají nádherné písničky z BURBERRY módní přehlídky podzim/zima 2012 a  z Gossip.

No comments:

Post a Comment