Monday, October 1, 2012

weekend

I wrote, that I will publish other post from weekend, so here you are. As you already know I spent my first part of this weekend with Lucy in small village Zliv and the second part (Sunday) also with her by shopping in H&M, Lindex and CCC and also spending time in café Tchibo, where we stopped on small sneck. Weekend was hilarious and I have so many photos, so it's my reason to make another post-outfit post, which I will publish tomorrow or the day after tomorrow.



Psala jsem, že publikuji ještě další článek z víkendu, tak tady ho máte. Jak už víte tak část víkendu jsem strávila s Luckou ve Zlivy na pouti a druhou část (neděli) prolézáním obchodů a také zastávkou v kavárně Tchibo, kde jsem si dali menší svačinu. Víkend byl povedený a protože chci udělat ještě outfit post, tak vás z něj čeká ještě poslední článek, který publikuji zítra nebo pozítří.

2 comments:

  1. Tak to se už těším na článek :) věříš,že jsem ještě nikdy croissant -)nevím jak se to píse) neochutnala ? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bude, ale spíš pozítří, protože zítra asi publikuji článek z dnešních tanečních. Jinak croissant si napsala dobře a určitě ho ochutnej, ale spíš než z supermarketů, tak z nějaké kavárny. Zrovna v Tchibu maj výborný:)

      Delete