Wednesday, September 26, 2012

october ELLE (fashion BIBLE)

Whereas this is october issue of ELLE, so this ELLE is mainly about things on autumn. New are pantsuits and turtlenecks peeping from collars of shirts. Shoes certainly moccasins or other elegant shoes, so this means goodbye for heels? Not for me! Again are coming back wide skirts or leather jackets, woolen sweaters and lots of others sweaters.

Vzhledem k tomu, že jsem právě dočetla vydájní říjnové, tak se tato ELLE týkala hlavně věcí, které se hodí pro podzim. Novinkou budou kahotové kostými nebo například roláky koukající z límečků u košilí. Boty si určitě pořiďte buď mokasíny a nebo oxfordky, takže sbohem podpadkům? Pro mě teda ne. Opět se vrací široké sukně a nebo kožené bundy, vlněné svetry a spousty svetrů. Doplňky už sami dělají výrazné knoflíky u oblečení.


For new collection MISSONI (Lindex) have ELLE a few interesting pages too. This new collection is absolutely amazing!

Nové kolekci MISSONI (Lindex) zde bylo věnováno také několi zajímavých stránek a tak sem se hned druhý den šla na kolekci kouknout osobně. Je skvělá!

Details like make-up and so choose shinny and glittering for eyes and distinctive for lips. Hairs keep in pony tail or in unkempt style. Striking bracelets, rings and necklace with big and glittering stones.

Detaily jako líčení volte lesklé a hodně třpitivé oči a výrazné rty. Vlasy buď ve stylu neupravéné nebo culík. Výrazné šperky, velké a třpitivé kamínky. 

One of interesting article for me is about Outlets in Paris, Milano, Munich, London etc. Great tips for where to go to shopping clothes from new collections of Prada with very good prices.

Nejzajímavějším článkem pro mě v tomto vydání byl asi jasně ten o Outletech v Paříži, Miláně,
Mnichově, Londýně atd. Skvělé rady kam se vydat nakupovat a kde sehnat nejnovější kolekce Prady za outletové ceny. (str. 258-259)

marvelous pieces of clothing and accessories

No comments:

Post a Comment