Tuesday, August 14, 2012

the second fall new in

First fall new in you could see there. This second, but very short is devoted to my school preppy style, about which I will write tomorrow. What I bought in this two weeks (I think the last new in too) was mainly for school and for fall. This colors will by H&M represent part of fall. I can't wait for school and for autumn colors, because I love when leaf is color and all about fall is absolutely amazing.

První podzimní new in jste mohli vidět tady. Tento druhé, velice krátký je věnovaný zejména mému školnímu preppy stylu, o kterém budu hovořit zítra. Vše co jsem si koupila za poslední dav týdny (myslím tím tedy i minulý new in) bylo určeno hlavně na podzim a školu. Všechny tyto barvy by podle H&M měly representovat část podzimu. Nemohu se dočkat na školu a podzimní barvy, protože barevné listí a vše okolo podzimu je skvělé.


 For first this green trousers. I want this one because I like this color so much and I think that this is specific color for fall and for preppy too. So combination of both which I need for fall shcool.

Jako první zelené kahoty. Strašně moc jsem je chtěla protože tahle barva je, myslím, specifická nejen pro podzim ale i pro preppy styl. Takže kominace obojího, co potřebuju do školy na podzim.
 The second one is ordinary beige undershirt witch is lined by lace. I just fell in love with this piece, because it's so comfortable.

Druhá věc je obyčejné béžové tílko lemované krajkou. Hned jsem si ho zamilovala a to zejména protože je tak pohodlné.
 This third thing is black dress. Lucy found them in shop and I just have to get them, because at first I need dresses to dancing and at second this dress is perfect. Comfortable, reasonable length and  suit to normal wear too. I hope that weather will be sunny and I will can photo outfit with them.

Třetí věcí jsou černé šaty. Lucka je našla v H&M a já jsem si je prostě musela koupit, protože za prvé - potřebuji šaty do tanečních a za druhé - tyhle šaty jsou dokonalé. Pohodlné, přiměřená délka a hodí se i pro normální nošení. Doufám, že bude ještě slunečné počasí abych v nich mohla vyfotit nějaký outfit.
 Absolutely preppy sweater. This V-neck is one of typical thing for preppy. And this wine color is lovely too. Next thing which is perfect to fall and also for preppy style. Yeah!

Absolutně preppy svetřík. Výstřih do V je jednou z typických prvků pro preppy. A tato vínová barva je  také nádherná. Další věc do mého šatníku, která se hodí pro podzim ale i pro preppy styl. Jupí!
The last one is jacket. This jacket is ordinary and simple black. It will suit to every color clothes so I chose black one. But when will be cold I think I will need some little warmer, because this jacket is very  thin.

Poslední věcí je sáčko. Toto sako je obyčejné a jednoduše černé. Tuhle barvu jsem vybrala, protože černá se hodí ke všem barvám a tak se bude dobře se vším kombinovat. Ale je moc tenké, takže myslím, že pokud bude už na podzim zima, tak si budu muset pořídit ještě nějaké teplejší.

2 comments:

  1. ten vínovej svetr mám taky :)

    ReplyDelete
  2. jsem tvojí novou čtenářkou :) tvůj blog se mi moc líbí, sluší ti to :) ráda bych tě pozvala k sobě na blog :) onlygirlnn.blogspot.com budu moc ráda když se také staneš mou čtenářkou :)

    ReplyDelete