Sunday, May 6, 2012

LAST FRIDAY NIGHT

Friday night I was on may festival, where we (me and Lucy) were long into the night. There was so many people and fun. Saturday night I was with Lucy again in Trebon on a pilgrimage, where was fun too. This weekend I wasn't at home too, so I am sorry that I didn't publish any article.We didn't forget to stop in H&M. On wednesday I will go there to buy something to my summer wardrobe.

Páteční večer jsem byla na majálesu, kde jsme vydržely s Lucinkou docela dlouho. Bylo tam spoustu lídí a zábava. V sobotu večer jsem byla opět s Luckou na pouti u Třeboně, kde byla také docela zábava. Za celý víkend jsem nebyla moc doma tak se omlouvám, že jsem už dlouho nepublikovala žádný článek. Nezapoměli jsme ale ani ani na to zajít se o víkendu kouknout do H&M. Ve středu si tam asi doběhnu pro nějaký letní doplněk do mé skříně.
Friday
I was wearing all H&M

 Saturday
I was wearing all H&M (only shoes was CCC). Lucy was wearing all H&M.

I am going to tidy my room and mainly a part of wardrobe. Then I will only relax and sleep, because now I have school break for two days.

Teď už se chystám jen na uklízení mého pokoje a to hlavně části šatníku. A pak už budu jen odpočívat a spát, protože máme teď dva dni volno.
Sunday
I am wearing all H&M

No comments:

Post a Comment