Saturday, April 7, 2012

le PRAGUE


So in the end I was with my two friends in Prague. It was amazing, we went to so many shops in Shopping Centre Palladium, then we visited H&M, Zara, MANGO and United Colors of Benetton in street On Ditches (MYSLBEK) and then we again visited H&M on Wenceslas Square.
I was excited by many shops like H&M, where I could see some remains from MARNI and full CONSCIOUS collection. I was a little disappointed because of Zara (and it is one of my most popular brands), because I thing that Zara copied the whole LV SPRING/SUMMER collection.


Tak nakonec jsem se svými dvěma kamarády do Prahy jela. Bylo to báječné, prošli jsme spoustu obchodů v OC Palladium, poté jsme navštívila H&M, Zaru, MANGO a United Colors of Benetton v ulici Na Příkopě (Myslbek) a nakonec jsme opět navštívily H&M na Václavském náměstí. 
Z mnoha obchodů jsem byla nadšené a to například z H&M, kde jsem mohla vidět alespoň zbytky MARNI kolekce a také plnou CONSCIOUS kolekci. Trochu mě zklamala jedna z mých nejoblíbenějších značek, protože mi přišlo, že je celá kolekce okopírovaná z LV kolekce pro jaro/léto 2012.


What did I buy?
I want to start with H&M clothes from which I am thrilled-finally I chose pastel salmon blazer and bought them, I bought also wonderful skirt, which I want so long and to skirt I bought some elegant top.
In TOPSHOP-I bought some pastel socks, which was trimmed lace at the end and I had to have them.
In MANGO-finally I bought some purse and I really like it and I bought also two huge bracelets, which will be perfect to all.

Co jsem si koupila?
Začala bych věcmi z H&M, z kterých jsem naprosto nadšená-nakonec jsem vybrala lososovou barvu sáčka a pořídila jsem si ho, koupila jsem si ještě nádhernou sukni, kterou scháním už dlouho a k sukni takové elegantní tílko.
V TOPSHOPU-jsem si koupila pastelové ponožky, které jsou u konce olemovány krajkou a já jsem je prostě musela mít.
Nakonec v MANGU-konečně jsem si koupila peněženku a moc se mi líbí a také jsem si koupila 2 velké náramky, které se mi budou ke všemu hodit.
I have joy of shopping, but I tought that I will buy in Prague more clothes, because next Prague trip we plan up before summer. They didn't have so much clothes in shops, but I bought well and I am looking forward to time, when sun will shine and I will be able to wear it!

Z nákupů mám radost, ale myslela jsem, že si toho z Prahy odvezu víc, protože další cestu plánujeme až před létem. V obchodech toho moc neměli, ale i tak jsme si dobře naoupila a už se těším až začne být teplo a já si to budu moci vzít na sebe!
The way there.
What we ate.
The way back.

2 comments: