Saturday, March 17, 2012

SMELLS LIKE SPRING


For this article I was inspired by my favorite czech blog about fashion (danny rose). There was writing about "SPRING IS COMING" and about this, how so many people didn't register it yet and they are still wearing winter jackets and coats. Yes, It's unbelievable, but it's. SPRING is finally there and grass have started to be colored:)) !
Today I was visiting my granny and there was so hot so I must went to some place where is cold, because this was like in summer. Exception is the water is cold. This situation already really need some new swimsuit and just jump to the swimming pool. Actually even better it need to sea and just walk on sandy beach and keep calm.

Pro tento článek, jsem se nechala inspirovat jedním z mých nejoblíbenějších českých blogů o módě (danny rose). Psala tam o příchodu jara a o tom, jak to spoustu z nás ještě nezaregistrovalo a stále chodí v zimních bundách a v kabátech. Opravdu je to neuvěřitelné, ale jaro je konečně tady a tráva začíná mít nějakou barvu:).
Dnes jsem se byla podívat za babičkou a to strašné horko tam mě přinutilo jít někam do chládku, prtože to už bylo skoro jako v létě. Až na tu studenou vodu. Už by to chtělo nějaké nové plavky a skočit do bazénu. Vlastně ještě líp chtělo by to k moři, procházet se po písčité pláži a jenom odpočívat a být v klidu.



 H&M shoes.
 It's pic from cousin's house.
All of H&M



No comments:

Post a Comment