Monday, March 19, 2012

BUSY DAYS



This week will be hard for me mainly because of the spring break finished and I must return to life style in which is included training and learning and not only going to H&M and go shopping. And I can't devot too time to writing blog also, but I will try to write in my every free time at least some articles.
What will I do tomorrow? Whereas, I have borrowed some books for half year from library. I must go there and return books, but on the way I will stop in H&M and tomorow I must also buy new April ELLE on which I am looking forward so much. (On pic I am wearing scarf, undershirt, sweater and H&M, jeans ZARA)


Tento týden pro mě bude asi hodně náročný a to hlavně kvůli tomu, že nám teď skončily prázdniny a budu se muset znovu vrátit do toho stylu života ve kterém bude zařazeno i tréninky a učení a nejen nákupy a procházení H&M. A tak ani blogu se nebudu věnovat, tak často, ale budu se snažit v každém svém volném čase napsat alespoň nějaký článek.
Co budu dělat zítra? Vzhledem k tomu, že mám asi už půl roku půjčené knížky z knihovny, tak tam budu muset zajít a vrátit je, ale cestou se zastvím v H&M a koupím si nové dubnové ELLE na které se moc těším.

Me at school. (Flower H&M)

No comments:

Post a Comment